Kantoor

Als bank, verzekerings- en immobiliënkantoor onder één dak, staat bvba Deschepper-De Bont u bij tijdens alle belangrijke momenten in uw leven, van geboorte over trouwen, en bouwen tot na uw pensioen.

Een spaarcentje wegzetten voor als uw kind later studeert of op kot gaat? 
Een financieel duwtje in de rug voor wanneer uw zoon of dochter het huis verlaat?
Kantoor Deschepper-De Bont helpt u graag met advies over de spaarmogelijkheden. 
Ook wanneer u uitkijkt naar een eigen stekje, kunt u terecht bij Marleen, Johan en hun medewerkers.

Overweegt u binnenkort een onroerend goed te verkopen?
Bent u op zoek naar een bouwgrond of naar een huis of appartement om te huren of te kopen? Bvba Deschepper-De Bont begeleidt u op weg naar uw droomwoning.

Onze missie

U beschermen, elke dag van uw leven.
U adviseren op belangrijke levensmomenten.
U gemoedsrust bieden.

Beschermen van uw woning, uw gezin, uw kinderen, uw voertuigen, uw financiën, uw bedrijf, uw inkomsten en alles wat u lief of dierbaar is.

Persoonlijk verhaal

Voor bvba Deschepper-De Bont is de relatie met de klant heel belangrijk. “Iedere klant heeft zijn eigen verhaal”, vertelt zaakvoerder Marleen De Bont. “We bekijken voor elke klant wat hij of zij nodig heeft om beschermd te zijn tegen alle risico’s. Het is de bedoeling om de volledige puzzel te leggen van hoe het leven van de klant er uitziet.

Bij veranderingen in zijn leven zullen we het niveau van bescherming aanpassen. We voeren lange gesprekken met onze klanten om te zien hoe we hun maximaal kunnen beschermen.”

Wilt u zorgeloos door het leven? Vraag ons advies!

U wordt meerderjarig, gaat voor het eerst werken, koopt een auto, gaat verhuizen, verwacht een kindje, koopt of verkoopt een huis of bouwgrond, begint als zelfstandige, wenst meer rendement van het geld op uw spaarrekening, gaat met pensioen, ...

U wenst om het even welke vraag te stellen over de bescherming van uw gezin, uw woning, uw voertuigen, uw bedrijf, uw geld, ...

Als u zich in 1 van deze situatie bevindt, maak dan een afspraak: 054/33.47.24 johan@deschepper-debont.be.

App

Kantoor Deschepper-De Bont biedt sinds kort de app ‘My Broker’ aan, waarmee u alle polissen steeds bij de hand hebt, u een schadegeval onmiddellijk kan aangeven zonder dat u zich moet verplaatsen naar het kantoor, en het makkelijk is om administratieve wijzigingen door te geven, zoals een adresverandering of een nieuw gsm-nummer. Ook handig en snel is dat u als klant via de klantenzone op de website eveneens alle polissen kunt raadplegen en u die ook elektronisch kunt ondertekenen van thuis uit.